Egyiptomi napihajós búvártúra Sharm el-Sheikhen

Indítsuk az évet egy kellemes, kényelmes költséghatékony búvártúrával.

Egyiptomban januárban kellemes tavaszi az időjárás! 20+°C körüli hőmérséklet, és 22+ °C feletti víz vár minket.

Kinek ajánljuk?

Kezdő és haladó búvároknak is! Olyanoknak akinek a hajós szafari túl tömény, szeretne Egyiptomból is többet látni, akinek a párja nem merül, így nem kell napokig elszakadni egymástól. Merülésre, kirándulásokra tökéletesen alkalmas az idő.

Sőt, ha még nem vagy búvár, ideálisabb helyet és időpontot nem is lehet elképzelni egy kezdő búvár (OWD) tanfolyamra! 

Az elhelyezés 4* szállodában lesz félpanzióval, de igény szerint felár ellenében lehet kérni all inclusive ellátást is. A merüléseket a Reef Oasis Dive Club bázis biztosítja. Ez a bázis Sharm egyik legjobb bázisa!

A csomagban 10 db merülés van. Az első nap a bázis házi zátonyán merülünk, a többi napon napihajós merülések lesznek. A merülőhelyek a környék és Egyiptom legjobb helyei között vannak, köztük a Tirán szigetek-, és Ras Mohamed Nemzeti Park. Itt tényleg minden van, ami a Vörös-tengeren látható! Minden nap lehetőség van harmadikat merülni!

Ár tartalmazza: merülés vezetést, transzfereket a hotelből és vissza, svédasztalos ebédet (ezért felesleges az all inclusive ellátás) egész napos italfogyasztással (kávé, tea, ásványvíz, üdítők), ólom, 12 L-es palack, Nitrox végzettséggel rendelkező búvároknak díjmentesen 12L-es Nitrox palack.

Nincs még Nitrox végzettséged? Ezt a hibát most kiküszöbölheted egy kedvezményes Nitrox tanfolyammal!

 

Amit nem tartalmaz az ár:

Felszerelés bérlést (komplett felszerelés 30 euro/fő) Persze lehetőség van nálunk is bérelni még itthon.

  1. november óta a Tirán-sziget is nemzeti park hatálya alá tartozik, így mind a Ras Mohammed, mind Tirán felé hajózva +7 euro/fő/nap nemzeti parki belépővel kell számolni a végelszámolásnál.

Búvár biztosítást kötelező kötni (ennek kötvényét is várom emailben), ha nem tartalmazza az utazásra megkötött biztosítás, akkor a bázison tudtok kötni DAN Nemzetközi búvárbiztosítást (1 napra: 5 euro/fő, 3 napra: 10 euro/fő, 7 napra: 15 euro/fő).

A nem búvár kisérőknek lehetőség van snorkerezni a hajón napi 45€/ fő árért. Ebben a napi ellátás természetesen ugyanúgy benne van. Fontos! Nem minden helyszínen lehet snorkerezni, leszek olyan napok amikor csak búvároknak lesz program a hajón!

A túra ára a fenti búvár csomaggal és ellátással, transzferekkel 725 € + repülőjegy+ nemzeti parki belépők+ baksis*

A túra ára a kisérőknek a fenti ellátással 330 € + repülőjegy+ baksis* illetve az esetleges snorker program ára.

Figyelem!! A jelenlegi helyzetben előfordulhat rendkívüli áremelés! Ezért nem tudunk felelőséget vállalni.

*Baksis: Borravaló, tip, az egyiptomi kultúra része, elvárják szinte minden szolgáltatás után. A búvárbázison mi a túra végén adunk baksist, az elszámoláskor, így a bázis vezetősége osztja szét a háttércsapat tagjai között igazságosan. Sok olyan segítő dolgozik akivel mi nem is találkozunk, de munkájuk teszi könnyebbé a mi szórakozásunkat.  Merülési naponként 8-10€/ fő re kell számítani.

Utazás Budapestről menetrendszerinti közvetlen járattal. A jegy vásárlása egyénileg történik!

Jelentkezési szándékodat 100 € foglaló befizetésével erősítheted meg.

A túra legalább 6 fő búvár jelentkezése esetén indul!

Jelentkezésedet, érdeklődésed bármely elérhetőségünkön keresztül várjuk.

A januári túra beszámolóját itt találod

Üdvözlettel: Fritz Péter és Haász Balázs UEF búvároktatók.

 

 

dátum

2024 jan 15 - 22
Expired!

időpont

All Day