Lassan úgy tűnik magunk mögött hagyjuk ezt a faramuci helyzetet, és újra utazhatunk a nagyvilágba. Most négy, többnapos utat ajánlok a figyelmedbe:
Horvátország Pag sziget Stara Novalja. Ideális kezdőknek, haladóknak, családdal, család nélkül. Egy kibővített hosszú hétvége, már az iskolaszünetre időzítve. Szuper csapat, esténként sütögetés, dumaparty, mi kell még? Bővebben itt olvashatsz róla.

Egyiptom északi szafari. Nekünk itt Közép-Európában a legkönnyebben elérhető trópusi tenger a Vörös-tenger. Egy hétig a Hurghadától északra található legjobb merülőhelyeket látogatjuk meg, Itt tényleg minden a búvárkodásról szól. Ha még nem voltál ilyen szafarin, el sem tudod képzelni az a tömény szépséget, érdekességet, amit számodra tartogat a tenger mélye. Bővebben itt olvashatsz róla.

Málta roncstúra. Kicsiny sziget a Földközi tengeren, rengeteg élménnyel fent és lent egyaránt. Legalább olyan nagy hangsúlyt kapnak a felszíni programok, mint a víz alattiak. Rövid, de intenzív látogatás lesz, amit utána majd a munkahelyünkön fogunk kipihenni 😉 Nem árulok el nagy titkot, de ide konkrétan követelik a búváraink, hogy menjünk, újra és újra. Bővebben itt olvashatsz róla.

Mexikó Yucatan félsziget. Playa de Carmen és környéke igazi búvárparadicsom, köszönhetően a Cenoték-nek, és a testközeli cápás merüléseknek. Viszont sok sok felszíni élmény is vár ránk, ezért a nem búvár családtagok, ismerősök is bátran csatlakozhatnak. Társszervezőnk évekig itt dolgozott, szóval helyismeretből nem lesz hiány, és nem utolsósorban ennek köszönhető az a rendkívül jó ár, amit a szöveg végén olvashatsz. Bővebben itt találsz információt.
Bármelyik programunk felkeltette az érdeklődésed, kérdésed van, esetleg jelentkeznél:
Haász Balázs +36202784405
Fritz Péter +36703645365
info@borntodive.eu

 

DCIM100GOPRO